KÜTAHYA / MERKEZ - Ticaret Borsası Bölcek Ortaokulu

Ara

Öğrencilerimiz genç kızılat gönüllüeri ile yeni yıl etkinlikleri yaptılar.Hem eğlenen hem de öğrenen öğrencilerimiz iyi vakit geçirdiler.

Ara

Öğrencilerimize Kırklar İmam Hatip Lisesinin Bilim Fuarına katıldık.

Ara

Okulumuz salonunda öğrencilerimiz arasında Bayrak şiiri okuma yarışması yapıldı

Ara

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ), "KSBÜ Çocuk Üniversitesi" projesi kapsamında yer aldığımız etkinlik ulusal medyada yer aldı.

Ara

Eş anlam,zıt anlam ve eş sesli kelimeler ile öğrencilerimiz arasında web 2.0 araçları üzerinden bilgi yarışması yapıldı.Katılan ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin düzenlediği "Çocuk Üniversitesi Genç Kızılay Projesine " katıldı.

Ara

Kütahya il milli eğitim müdürlüğümüzün kasım ayı için belirlediği "göğü yere indirelim" kitabının yazarı özgür balpınar ile söyleşi yaptık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan etkinlikler ile kutlandı.

Kas

8. Sınıf öğrencilerimizin LGS sınavına daha verimli çalışabilmeleri için öğrencilerimize verimli ders çalışma semineri verildi.

Kas

Kütahya İl Milli Eğitimin gerçekleştirdiği "Okuma Hareketi" projesi kapsamında ekim ayında "Orhan Yazıtları" adlı kitabı öğrencilerimiz ile birlikte okuduk. Daha sonra kitabımızın yazarı ile ZOOM üzerinden söyleşi gerçekleştirdik.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri okulumuz salonunda yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Kas

Değerler eğtimi doğruluk ve dürüstlük konulu pano hazırlandı.

Kas

Öğrencilerimizin lise tercihleri için ilimizdeki Atatürk Mesleki ve Anadolu Lisesine gezi düzenlendi.