KÜTAHYA / MERKEZ - Ticaret Borsası Bölcek Ortaokulu

Kas

Değerler eğtimi doğruluk ve dürüstlük konulu pano hazırlandı.

Kas

Öğrencilerimizin lise tercihleri için ilimizdeki Atatürk Mesleki ve Anadolu Lisesine gezi düzenlendi.

Ekm

Erasmus projesi kapsamında İlimize gelen proje ortaklarımızı okulumuzda misafir ederek karşılıklı sunumlarla bilgi alışverişinde bulunduk.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri ile Erasmus toplantısı yapıldı

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı başlamış oldu. Bizlerde Ticaret Borsası Bölcek Ortaokulu öğrenci ve öğretmen ailesi olarak tüm eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılını kutlar, başarılar dileriz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı uyum haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 1. sınıf  ve Anasınıfı öğrencileri ile etkinlikler yapıldı.